Χαμός με Ομπράντοβιτς στη Σερβία, η Παρτιζάν διαψεύδει συμφωνία

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάζεται έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την Παρτιζάν για την επόμενη τριετία, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σερβία, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία.

Στην ομάδα της καρδιάς του, την Παρτιζάν, παρουσιαζόταν έτοιμος να επιστρέψει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας διέψευσε τα πάντα. Ο Σέρβος προπονητής ε΄δώ και ημέρες βρίσκεται σε επαφές και με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Μετά από μία σεζόν

ξεκούρασης, ο «Ζοτς» αναμένεται να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αντί για μία εκ των μεγαλύτερων και εύρωστων οικονομικά ομάδων της Euroleague ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρουσιαζόταν ότι επέλεξε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε (1984-1991) και την ομάδα με την οποία κατέκτησε τον πρώτο (1992) από τους εννέα τίτλους Euroleague στην καριέρα του...

Αυτή την είδηση αποκάλυψε η «Kurir». Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο επί 13 σεζόν προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Παρτιζάν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας του Βελιγραδίου.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στη «Novosti», ο Ζόραν Σάβιτς, πρόεδρος της Παρτιζάν, τόνισε ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον πολυνίκη τεχνικό της Euroleague, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη μακριά από μία συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του συλλόγου από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Παρτιζάν τόνισε τα εξής: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα απολύτως. Δεν είναι αλήθεια. Μιλάμε με τον Ομπράντοβιτς αλλά οι διαπραγματεύσεις απέχουν πολύ από την τελική συμφωνία».

{https://twitter.com/hizlihucum/status/1406273997986275328?s=20}

Στη Σερβία αναφέρουν, πάντως, πως η Παρτιζάν έχει υψηλούς στόχους, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θα μπορούσε να εργαστεί σε μία ομάδα που δεν έχει στόχο να ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Την ερχόμενη σεζόν, η Παρτιζάν θα συμμετέχει, πάντως, στο EuroCup στην Ευρώπη, με τη διοίκηση της σερβικής ομάδας να είναι διατεθειμένη να βάλει χρήματα για την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του τίτλου και της παρουσίας στη Euroleague την επόμενη χρονιά.

Εαν τελικά, ο «Ζοτς» πάει στη Πάρτιζάν, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της συγκκριμένης ομάδας στα 61 του χρόνια, είναι και η αγάπη του για το σερβικό μπάσκετ και τον σύλλογο του Βελιγραδίου, καθώς και η παρουσία του Ζόραν Σάβιτς που έχει τον ρόλο του γενικού διευθυντή.

Νέντοβιτς: Βρήκα τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό, ελπίζω να παραμείνω

Την ίδια ώρα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «zurnal.rs».

Ο Σέρβος άσος, ήδη από την επομένη της κατάκτησης του νταμπλ, είχε εκφράσει την επιθυμία του να προσφέρει στους «πράσινους», όσα δεν κατάφερε φέτος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

«Ξέρω την ποιότητά μου και τι σεζόν έκανα, οπότε θα δούμε. Ελπίζω ότι και στον Παναθηναϊκό θα είναι δίκαιοι απέναντί μου ώστε να συμφωνήσουμε», υπογράμμισε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Νέντοβιτς δήλωσε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό! Βρήκα τον εαυτό μου εκεί, με αγάπησαν, λυπάμαι που δεν είχαμε κόσμο στη διάρκεια της σεζόν για να ζήσω κι αυτήν την εμπειρία, είναι ένας λόγος για τον οποίο θέλω να επιστρέψω. Ξέρω την ποιότητά μου και τι σεζόν έκανα, οπότε θα δούμε. Ελπίζω ότι και εκείνοι θα είναι δίκαιοι απέναντί μου ώστε να συμφωνήσουμε.

Μέχρι τον Απρίλιο όλα ήταν τέλεια, είχα έναν τραυματισμό προηγουμένως, αλλά ήμουν υγιής πια και έπαιζα καλά. Με την επιστροφή μου πήγαμε στη Ρωσία για να κλείσουμε τη σεζόν, όμως προσβλήθηκα από τον κορονοϊό και αυτό δυστυχώς είχε συνέπειες».

{https://twitter.com/FenerGlobalOrg/status/1406267703644536835?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα