Έρχονται 130.000 «εξπρές» πλειστηριασμοί έως το 2021

«Βαρύς» ο λογαριασμός της συμφωνίας για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης για τους πολίτες καθώς όπως αναφέρει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε στην διενέργεια 130.000 πλειστηριασμών μέχρι το 2021.

Σχετικά με το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών το νέο Μνημόνιο αναφέρει πως σχεδόν όλοι οι πλειστηριασμοί θα διεξάγονται ηλεκτρονικά από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2018. «Για να επιβεβαιωθεί ότι

θα υπάρχει συνεχής και απρόσκοπτη ροή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε όλες τις διοικητικές περιοχές της Ελλάδας, θα δημιουργηθεί ένα λεπτομερές σύστημα παρακολούθησης και επαλήθευσης», αναφέρει το Μνημόνιο.

Οι θεσμοί θα χρησιμοποιήσουν το εν λόγω εργαλείο παρακολούθησης για να επιβεβαιώσουν ότι υπάρχει συνεχής και απρόσκοπτη ροή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών κατά τα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου 2018 και θα ελέγξουν επίσης τον αριθμό μετατροπής των φυσικών δημοπρασιών σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Μάλιστα η απρόσκοπτη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα συνδεθεί και με την αποδέσμευση της δόσης Απριλίου η οποία υπολογίζεται περίπου στο 1 δισ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα