Έρχεται το Playstation 5: Πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά - Πού θα διαφέρει με τις προηγούμενες κονσόλες

H Sony μάλλον δε θα μας αφήσει ποτέ να ηρεμήσουμε καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα η νέα της κονσόλα θα ονομάζεται PlayStation 5, συνεχίζοντας την επιτυχημένη ονομαστική παράδοση των τελευταίων ετών.

Παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες παραπάνω πληροφορίες σε σχέση με όσα γνωρίζαμε ως τώρα. Το PlayStation 5 λοιπόν θα έχει νέο χειριστήριο με haptic feedback για καλύτερη ανάδραση, ενώ θα έχει adaptive triggers που θα δίνουν στους

devs, περισσότερη και μεγαλύτερη ελευθερία στο κομμάτι των επιλογών. Ακόμη το νέο ηχείο στο ανανεωμένο Dualshock 5 (ναι έτσι θα λέγεται) θα είναι διαφορετικό και πιθανότατα με τον φωνητικό βοηθό που κατοχύρωσε πρόσφατα η Sony, ενώ θα προσφέρει πιο πολλές επιλογές στον παίκτη.

Το καλώδιο φόρτισης του χειριστηρίου θα αλλάξει σε type c usb, ενώ οι developers, έχουν ήδη στα χέρια τους prototypes του νέου χειριστηρίου

Αντίθετα με το PS4, το User interface του PlayStation 5, θα δίνει πιο άμεσα στο χρήστη στοιχεία για τα trophies που έχουν κερδίσει η φίλοι του στα παιχνίδια. Το drive της κονσόλας θα παίρνει 4K Blu-ray και η χωρητικότητα των σχετικών δίσκων θα είναι περίπου 100GB. Σε ότι αφορά το ray-tracing, θα είναι hardware based, ενώ ο νέος SSD θα βοηθάει περισσότερο στους χρόνους φορτώματος και streaming. Τέλος λόγω της μεγάλης του ταχύτητας, το PS5 θα επιτρέπει στον παίκτη να μην φορτώσει όλο το παιχνίδι μαζί αν το επιθυμεί, αλλά το Install θα μπορεί να γίνει σε κομμάτια. Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει καλώς εχόντων τον πραγμάτων το τελευταίο τρίμηνο του 2020, ενώ η Bluepoint games, ανακοίνωσε ότι δουλεύει ήδη πάνω σε έναν πολύ σημαντικό τίτλο για την νέα κονσόλα.

Αν σε κάποιο λεξικό, το hype έχει ορισμό, μάλλον είναι αυτό που νιώθουμε αυτήν τη στιγμή. Οι επόμενοι μήνες –απ όλες τις απόψεις- θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον για να δούμε τι θα δούμε. 

Πηγή: sportime

Keywords
Τυχαία Θέματα