Έρχεται νέο ΙΚΕΑ στο κέντρο της Αθήνας

Νέο ΙΚΕΑ στο κέντρο της Αθήνας είναι το μεγάλο concept της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.

Παράλληλα, ετοιμάζει η εταιρεία και μικρότερα καταστήματα εντός λεκανοπεδίου. Έτσι μετά το πρώτο «μίνι» ΙΚΕΑ, 2.000 τ.μ που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του έτους στον Πειραιά,

τα πλάνα του Ομίλου περιλαμβάνουν για φέτος, τη δημιουργία ακόμη δύο, το ένα στη Σόφια της Βουλγαρίας τις επόμενες μέρες και το άλλο στην Αθήνα έως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, για το κατάστημα που αναμένουμε στο κέντρο της Αθήνας, λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών. Το μίνι ΙΚΕΑ της Αθήνας αναμένεται να ανοίξει πιθανότατα τον Νοέμβριο.

Έως το 2022 αναμένεται επίσης η λειτουργία των δύο μεσαίων ΙΚΕΑ, σε χώρους 5.500-7.500 τ.μ σε Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης. Η σύσταση της Trade Estates εγκρίθηκε τη 12η Ιουλίου από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας να ανέρχεται σε 173.527.378 εκατ. ευρώ. Στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της συμπεριλαμβάνονται όλα τα υφιστάμενα ιδιόκτητα ακίνητα της Fourlis τα οποία χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία των ΙΚΕΑ, τα κέντρα εφοδιαστικής αλυσίδας στο Σχηματάρι και τα Οινόφυτα, καθώς και επενδυτικό ακίνητο λιανικής του Ομίλου στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, ΙΚΕΑ, Αθήνας,erchetai, ikea, athinas