Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στην Καλλιθέα, όπου ο 67χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι στην σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και οι δύο.

O 67χρονος βλέπει τους αστυνομικούς, στρέφει το τσεκούρι προς το μέρος του και αρχίζει να χτυπά το κεφάλι του, σε γειτονιά της Καλλιθέας, ενώ αστυνομικοί και γείτονες τον έχουν περικυκλώσει και προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν.

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του κείτεται αιμόφυρτη, με

πολλαπλά χτυπήματα στον σβέρκο και στην πλάτη της.

Δείτε το βίντεο ντοκουμένο με τη στιγμή που συλλαμβάνεται ο δράστης:

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές της γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κρατούσε τσεκούρι.

Ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του είχε ζητήσει διαζύγιο, εξοργίστηκε και την περίμενε έξω από το σπίτι. Όταν η γυναίκα εμφανίστηκε, άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι. Η γυναίκα έτρεξε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια..

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα