Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος- Εκδόθηκε βούλευμα τα μεσάνυχτα

Στη φυλακή οδηγείται ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Αριστείδης Φλώρος. Με διαδικασίες εξπρές εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ το βούλευμα.

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Αριστείδης Φλώρος, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών για το σκάνδαλο της EnergaHellas Power και είχε αποφυλακιστεί στις 24 Αυγούστου.

Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις για την πρόωρη αποφυλάκιση του, με διαδικασίες εξπρές ασκήθηκε

έφεση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου - η οποία έγινε δεκτή- από το συμβούλιο Εφετών της Εύβοιας που συνεδρίασε αργά το βράδυ.

Η έφεση έγινε δεκτή μετά από συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου, που αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για την ταχύτητα της συνεδρίασης τους βράδυ Παρασκευής, μετά από παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χασρ. Βουρλιώτη που ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης σε ότι αφορά την πιστοποίηση του ποσοστού αναπηρίας πάνω από 67% που οδήγησαν τον Αριστείδη Φλώρο εκτός φυλακής με βάση τον νόμο που αξιώνει, όταν υπάρχουν τέτοιες προϋποθέσεις πιστοποίησης αναπηρίας το δικαστικό συμβούλιο να οδηγείται σε ικανοποίηση του αιτήματος του κρατουμένου.

Πάντως, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία του κ. Βουρλιώτη, η πιστοποίηση της αναπηρίας Φλώρου ούτε θεμελιωμένη ήταν, ούτε πειστική και επιπλέον η διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με αναφορά της επεσήμανε σειρά παραβάσεων και παραλείψεων που ερευνώνται ήδη δικαστικά ως προς το παρασκήνιο της έκδοσης των πιστοποιήσεων αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα