Επιμένει ο Καμμένος από Θράκη: Όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών θα παραιτηθώ από υπουργός Άμυνας

Για ακόμη μια φορά ο Πάνος Καμμένος δηλώνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από υπουργός Άμυνας και οι ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση όταν φθάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο υπουργός Άμυνας συνέχισε την περιοδεία του σε φυλάκια της Θράκης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό. Ανάμεσα σε αυτά και το φυλάκιο της Νυμφαίας,

όπου ο Πάνος Καμμένος έκανε δώρο στη μονάδα ένα playstation, ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες Πομάκους και επανέλαβε τα περί παραίτησης για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν επιμένει στα περί παραίτησής του ο Πάνος Καμμένος δήλωσε:

«Είπα ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είναι γνωστό ότι έχω ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας και θα αποχωρήσω από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό. Από εκεί και πέρα, το στράτευμα δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Το στράτευμα παραμένει ενωμένο, δεν εμπλέκεται στις πολιτικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν στη Βουλή των Ελλήνων, υπηρετεί τη σημαία, το εθνόσημο και την πατρίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα