Επικοινωνία Μητσοτάκη με την Ευρωπαία Επίτροπο Ανταγωνισμού

Ενημέρωση για όλα τα ζητήματα, που αφοούν στην Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού παρείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρμόδια Ευρωπαία Επίτροπο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ευρωπαία επίτροπο Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ και σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Θέμα της επικοινωνίας ήταν η αναλυτική και πλήρης ενημέρωση της κ.Βεστάγκερ για όλα τα θέματα της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής,

είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να επικοινωνήσει με την επίτροπο Ανταγωνισμού σχετικά με το ζήτημα της αντικατάστασης της Βασιλικής Θάνου.Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να επικοινωνήσει με την επίτροπο Ανταγωνισμού σχετικά με το ζήτημα της αντικατάστασης της Βασιλικής Θάνου.

Στη δευτερολογία του κατά τη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η κ. Θάνου «ό,τι και να λέει θα απομακρυνθεί από τη θέση της» και πρόσθεσε: «Θα έχω επικοινωνία με την κυρία Βεστάγκερ και θα της εξηγήσω αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιλογές σας παραβίασαν βάναυσα την υποχρέωσή σας να αποκομματικοποιήσετε την Επιτροπή Ανταγωνισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα