Επίδομα ενοικίου 2019: Υπό εξαφάνιση η ΚΥΑ - Με τα νεύρα χιλιάδων δικαιούχων παίζει η κυβέρνηση

Επίδομα ενοικίου 2019: Εδώ η ΚΥΑ, εκεί η ΚΥΑ, πουθενά η ΚΥΑ. Όλο θα βγει και όλο δεν βγαίνει παρά τις διαβεβαιώσεις της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου και την αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Ασφάλιστης Θεανώ Φωτίου.

Καταιγισμό μηνυμάτων δέχονται τα Dikaiologitika News με δικαιούχους να μας στέλνουν εκατοντάδες ερωτήματα για το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

με τις αιτήσεις, βασιζόμενοι προφανώς στα λεγόμενα υπουργού και υφυπουργού που με συνεχείς τους δηλώσεις τόνιζαν ότι θα ήταν έτοιμη χθες, Πέμπτη. Η Πέμπτη ...έγινε Παρασκευή και η Παρασκευή δεδομένα θα γίνει Δευτέρα και βλέπουμε.

Προφανώς, και το μέτρο κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης θα ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά δεν παύει να αποτελεί «φάουλ» της κυβέρνησης το χάος που έχει δημιουργήσει με χιλιάδες κόσμου να περιμένουν καρτερικά.

Η πλατφόρμα (όταν αξιώσουν και την ανοίξουν) θα είναι απλή στην χρήση της και θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Μέσω της ίδιας πλατφόρμας θα διεξάγονται και οι απαραίτητες διασταυρώσεις για τα μισθωτήρια συμβόλαια με χρήση στοιχείων του TAXISnet.

- Είσοδος στην πλατφόρμα με τους κλειδάριθμους του TAXISnet

- Πιστοποίηση του ΑΜΚΑ του ασφαλισμένου

- Θα εμφανίζονται προσυμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία (προσωπικά, επικοινωνίας, εισοδήματα, περιουσιακά στοιχεία, σύνθεση νοικοκυριού κ.α.)

- Ο δικαιούχος θα πρέπει να συμπληρώνει τον αριθμό του μισθωτηρίου συμβολαίου του

- Εφόσον απαιτείται συναίνεση από άλλα μέλη του νοικοκυριού, αυτή θα πρέπει να εξασφαλίζεται πριν υποβληθεί η αίτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα