Επί ποδός η Κυβέρνηση με το lockdown στον ορίζοντα: Συνάντηση Κικίλια με τους τομεάρχες Υγείας των κομμάτων

Με ένα ενδεχόμενο ενός lockdown να βρίσκεται όλο και πιο κοντά για την Αττική, λόγω της διατήρησης του υψηλού αριθμού των κρουσμάτων και την αύξηση νοσηλευομένων και διασωληνωμένων που πιέζουν το Σύστημα Υγείας, ο Υπουργός Υγεία συναντάται αύριο με τους τομεάρχες Υγείας των κομμάτων της Βουλής.

Τους τομεάρχες υγείας των κομμάτων της Βουλής θα

δεχθεί, αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας, την ώρα που η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού ειδικά στην Αττική φαίνεται να φέρνει όλο και πιο κοντά την επιβολή μέτρων, στο πλαίσιο ενός τύπου lockdown.

Ο Υπουργός Υγείας ενημέρωνε τους τομεάρχες Υγείας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της μάχης κατά του κορονοϊού.

Τώρα με τα κρούσματα, τις νοσηλείες ειδικά σε ΜΕΘ και τους διασωληνωμένους ασθενείς να παραμένουν στο κόκκινο ο κ. Κικίλιας κάλεσε αύριο στο γραφείο του στην Αριστοτέλους τους επικεφαλής των τομέων Υγείας των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντοπολίτευσης.

Η ανάγκη για ένα συνεναιτικό κλίμα, ειδικά αν τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί δεν καταφέρουν να ελέγξουν την πορεία του κορονοϊού και η λήψη νέων, πιο αυστηρών όπως ένα lockdown, ειναι κρίσιμης σημασίας για την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας.

Δείτε εδώ περισσοτερα

Keywords
Τυχαία Θέματα