Επεισόδιο με κτηνοτρόφο και Τούρκους στον Έβρο, εκπυρσοκρότησε καραμπίνα

Συμπλοκή, χωρίς να υπάρξει ευτυχώς σοβαρός τραυματισμός, σημειώθηκε ανάμεσα σε Ελληνα κτηνοτρόφο και οκτώ Τούρκους που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα την περασμένη Δευτέρα στον Έβρο.

Ο κτηνοτρόφος βρισκόταν στον Κάμπο των Φερών, όπου αντιλήφθηκε ότι οκτώ Τούρκοι πέρασαν ως πρόσφυγες τα σύνορα και εισήλθαν παράνομα σε ελληνικό έδαφος. Ο κτηνοτρόφος, τους ζήτησε να σταματήσουν και να περιμένουν την Αστυνομία. 

Οι Τούρκοι επιχείρησαν να τον αγνοήσουν, ωστόσο εκείνος προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, μέχρι που ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσά τους. Μάλιστα,

ο κτηνοτρόφος είχε στην κατοχή του καραμπίνα, την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε για να σταματήσει τους Τούρκους, μέχρι να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Κατά τη συμπλοκή, οι Τούρκοι κατάφεραν να αρπάξουν από τον κτηνοτρόφο το όπλο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε δύο φορές στον αέρα και από τύχη δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση οι οχτώ Τούρκοι και συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκε η καραμπίνα του κτηνοτρόφου, ο οποίος διαθέτει νόμιμη άδεια για την κατοχή της.

Ο κτηνοτρόφος τόνισε στους αστυνομικούς ότι οι Τούρκοι τον χτύπησαν, ενώ οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι τους απείλησε με όπλο.

Από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για τους Τούρκους όσο και για τον κτηνοτρόφο για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής και του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα