Επεισόδιο με Χρυσαυγίτες στην ομιλία του Μητσοτάκη στη Βέροια - «Προδότη, είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα»

Σοβαρό επεισόδιο με τρία μέλη της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε χθες στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ τα 3 μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα που μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

και του επιτέθηκαν λεκτικά διακόπτωντας τον. Του άσκησαν, μάλιστα, κριτική για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Συμφωνία των Πρεσπών, που είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας και διαφωνεί σε επιμέρους σημεία.

Πληροφορίες ΕΡΤ αναφέρουν πως πρόκειται για 3 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής από την Κατερίνη, γνωστά στις αρχές από άλλα περιστατικά, που μπήκαν στην εκδήλωση. Απαντώντας, ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε ότι το κόμμα του καταψήφισε τη συμφωνία και θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού τις ευθύνες. «Εσείς που ήσαστε όταν εμείς καταψηφίσαμε τη συμφωνία» είπε στους συγκεκριμένους, μεταξύ άλλων.

Τα τρία άτομα του φώναζαν πως «είστε προδότες», «είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα», ενώ σήκωσαν μια σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας. Οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» και στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα