Επαγγελματικά Ψυγεία: Οδηγός Σωστής Αγοράς

Η αγορά επαγγελματικών ψυγείων δεν ειναι μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστίασης

Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης εστίασης, σίγουρα γνωρίζουν πως απαιτείται προγραμματισμός και αρκετές ώρες - ίσως και μέρες έρευνας- για να πάρουν όσες περισσότερες προσφορές μπορούν και να τις συγκρίνουν αναμεταξύ τους.

Ειδικά εάν είναι νέοι επιχειρηματίες ή εν δυνάμει.

Οι επιχειρηματίες θα βρουν πάρα πολλές τιμές και διάφορες υπηρεσίες από τοπικούς εμπόρους επαγγελματικού εξοπλισμού,

e-shops και ελληνικά καταστήματα. Ειδικότερα, τα επαγγελματικά ψυγεία αποτελούν ίσως το πιο κοστοβόρο κομμάτι του επαγγελματικού σας εξοπλισμού. Προτού προβούν λοιπόν σε αγορά, πρέπει να γνωρίζουν όλες τις επιλογές που έχουν στην διάθεσή τους και να επιλέξουν με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών της επιχείρησής τους, καθώς και τη σχέση ποιότητας – τιμής.

Επαγγελματικά Ψυγεία Πάγκοι

Συνήθης επιλογή επαγγελματικών ψυγείων στις επιχειρήσεις εστίασης είναι τα ψυγεία πάγκοι. Τα ψυγεία πάγκοι προτιμώνται περισσότερο γιατί μπορείτε παράλληλα να τοποθετήσετε άλλα μηχανήματα πάνω τους και να γλιτώσετε χώρο ή απλά να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο για την προετοιμασία του φαγητού που θα προσφέρετε στους πελάτες σας. Διαθέτουν επίσης ψύξη ή κατάψυξη στο κάτω μέρος τους.

Κατά την αγορά ενός επαγγελματικού ψυγείου πάγκου υπάρχει η επιλογή να τοποθετήσουν είτε πόρτες ανοιγόμενες είτε συρόμενες ή ακόμα και συρτάρια.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους ψυγείο, βασισμένο στις ανάγκες τους.

Υπάρχουν πάρα πολλοί έτοιμοι και τυποποιημένοι συνδυασμοί από τα εργοστάσια, σε διάφορες διαστάσεις που παράγουν επαγγελματικά ψυγεία πάγκους και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρουν κάτι που θα καλύψει τις απαιτήσεις τους. Στην περίπτωση όμως που δεν βρουν κάτι που τους καλύπτει πλήρως, τότε υπάρχει πάντα η επιλογή της ειδικής κατασκευής εξοπλισμού, σχεδιασμένου εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως να υπάρξουν κάποιες επιπρόσθετες χρεώσεις.

Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν στις ανοιγόμενες πόρτες του ψυγείου πάγκου κρύσταλλα, ώστε ανά πάσα στιγμή να βλέπουν το περιεχόμενο του ψυγείου τους, χωρίς να χρειάζεται να το ανοιγοκλείνουν άσκοπα και να σπαταλούν περισσότερη ενέργεια & εργασιακό χρόνο.

Άλλοι τύποι Επαγγελματικών Ψυγείων
Ενδεικτικοί τύποι ψυγείων που μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να βρεί κάποιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα genikoemporio.com είναι οι παρακάτω:

Επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι
Επαγγελματικά ψυγεία θάλαμοι
Επαγγελματικά ψυγεία παγωτού
Επαγγελματικά ψυγεία σαλατών
Επαγγελματικά ψυγεία πίτσας

Όπως επίσης και βιτρίνες ψαριών, βιτρίνες Self Service και μπουφέδες ψυχώμενους.

Όποιος επιλέξει να κάνει τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτό που μπορεί να του υποσχεθεί το genikoemporio.com είναι η εγγύηση ποιότητας και η αντοχή των μηχανημάτων στη χρήση και τον χρόνο ζωής.

Οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης για να ανακαινίσουν ή να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση μπορούν να βρούν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ. Επικοινωνίας: 211 800 1943
Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα