Εντοπίστηκε ζωντανός ο Ντίνος Γεροδήμος που αγνοούνταν στην Στυλίδα

Εντοπίστηκε πριν λίγα λεπτά, ζωντανός και σε καλή κατάσταση ο επαγγελματίας της εστίασης από την Στυλίδα, Ντίνος Γεροδήμος, στην περιοχή “Προφήτης Ηλίας” στην Στυλίδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ του lamianow, ο μέχρι και σήμερα το πρωί αγνοούμενος βρέθηκε από διασώστες που τον αναζητούσαν και έδειχνε καλά στην υγεία παρά την σφοδρή κακοκαιρία. Μεταφέρθηκε στους δικούς του ανθρώπους βάζοντας τέλος στην αγωνία τους.

Στις έρευνες συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Έκκληση βοήθειας για να βρεθεί ο αδερφός του είχε απευθύνει ο Νίκος Γεροδήμος

Υπενθυμίζεται οτι ο αδερφός του είχε απευθύνει έκκληση πριν να είναι αργά.

Ο αδερφός του Ντίνος εξαφανίστηκε τη Δευτέρα στη 1.00 το μεσημέρι όταν έφυγε από το σπίτι του με κατεύθυνση το Βορειοανατολικό τμήμα της πόλης πάνω από το Νεκροταφείο, σύμφωνα με πολίτη που τον είδε να περιπατάει.

Οι συγγενείς του ανησυχούν ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο μιας και ήδη πέρασε μια νύχτα εκτεθειμένος σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο αδερφός του ζητάει τη συνδρομή στις έρευνες που έχει ξεκινήσει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων και ελικοπτέρου με θερμικές κάμερες.

Ο 55χρονος αγνοούμενος αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο ψυχολογικά προβλήματα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία μιας και μαζί με το αδερφό του είναι ιδιοκτήτες του café C’EST LA VIE πρώην Ανεμόεσσα.

Ο Ντίνος Γεροδήμος φορούσε κυπαρισσί μπουφάν, τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα