'Ενταση στη Μόρια, κάηκε σπίτι (vid)

Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή στη Μόρια, καθώς οι πρόσφυγες προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα σπίτι. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία.

Τα πρώτα επεισόδια στη Μυτιλήνη τη Δευτέρα ξεκίνησαν όταν πρόσφυγες και μετανάστες έκαναν συγκέντρωση κα ιστη συνέχεια έκαναν πορεία προς την πόλη. Δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να τους σταματήσουν. Μία ομάδα από τους πρόσφυγε ςπου διαμαρτύρονταν διασπάστηκε από τον κύριο όγκο της πορείας και μέσα από χωράφια άρχισε να κινείται

προς την πόλη.

Άναψαν φωτιές, έπεσαν κρότου - λάμψης και χημικά, ενώ έγιναν 13 προσαγωγές. Άλλες 27 έγιναν το απόγευμα στη δεύτερη φάση των επεισοδίων.

«Καίνε σπίτι στη Μόρια τώρα, οι κάτοικοι είναι εκτός εαυτού», έγραψε χρήστης του Facebook, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του.

Ωστόσο, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Πυροδότησε όμως εκ νέου το κλίμα, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι ανάστατοι. Σβήστηκε τα μεσάνυχτα, με μαρτυρίες κατοίκων να λένε πως εκεί έμεναν παράτυποι μετανάστες.

Σύμφωνα με το lesvospost, αυτό αγρίεψε περισσότερο τους κατοίκους οι οποίοι διαδήλωσαν στην Μόρια, κατηγορώντας τους μετανάστες ως υπαίτιους για την φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα