Ένοπλος κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και πυροβόλησε - Τι λένε οι καταγγελίες των κατοίκων

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων από το περιστατικό που αντίκρισαν το βράδυ της Τρίτης.

Ο άγνωστος κυκλοφορούσε με το όπλο σε κοινή θέα περίπου από τις 20:30, χωρίς να τον… ενοχλεί κανείς. Κάποια στιγμή, δε, άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 «Ο άγνωστος πιστολέρο κυκλοφορούσε ανενόχλητος με το όπλο ανά χείρας περίπου από τις 8:00 το απόγευμα της Τρίτης». Οι κάτοικοι που τον είδαν προειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. «Μετά τις 10 το βράδυ όλοι πάγωσαν όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο

άγνωστος άρχισε να πυροβολεί», συμπληρώνει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα σε πολύ κεντρικό σημείο των Εξαρχείων, στη διασταύρωση των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ανδρέα Μεταξά και όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Μετά τα μεσάνυχτα, μάλιστα, μία γυναίκα υπήκοος Αλβανίας πήγε μόνη της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως βρισκόταν νωρίτερα στην περιοχή των Εξαρχείων, ωστόσο όταν μίλησε στην αστυνομία δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι αν οι ισχυρισμοί των κατοίκων συνδέονται με τον τραυματισμό της γυναίκας αλλά και το ποιος και γιατί ήθελε να την πυροβολήσει.

Υπογραμμίζεται πως επίσημη καταγγελία για το περιστατικό στην αστυνομία δεν έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα