Ενοχλημένη η Αθηνά Οικονομάκου: «Μη δημιουργείτε και άλλες ειδήσεις χωρίς λόγο» (Βίντεο)

«Κάτι είχαμε πει και θεωρώ πως έπρεπε να το σεβαστείτε», είπε η Αθηνά Οικονομάκου στους δημοσιογράφους.

Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε για ακόμα μια φορά η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε σε ένα ακόμα «πέσιμο» που της έκαναν στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Εκεί, ο Μπρούνο Τσερέλα της έκανε πρόταση γάμου, με την ίδια να ανεβάζει ένα στιγμιότυπο στα social media, δείχνοντας το μονόπετρο της.

«Τι είχαμε πει; Κάτι είχαμε πει και θεωρώ πως έπρεπε να το σεβαστείτε. Σας παρακαλώ παιδιά, πρέπει να πάω στο γύρισμα γιατί καθυστέρησε η πτήση. Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά, πρέπει να φύγω», είπε ενοχλημένη η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει ζητήσει πολλές φορές από τους δημοσιογράφους να μην την κυνηγούν στο αεροδρόμιο.

Παράλληλα, όταν την ρώτησαν γιατί δεν φοράει το μονόπετρο, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως: «Έχω πει για το γάμο, έχετε βρει για το δακτυλίδι μήνες τώρα, μη δημιουργείτε κι άλλες ειδήσεις χωρίς λόγο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

#ΑΘΗΝΑ_ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ #ΠΡΟΤΑΣΗ_ΓΑΜΟΥ
Keywords