Ενδιάμεσες εκπτώσεις, Black Friday, Helexpo Sales, Cyber Monday - Πότε μπορείτε να ψωνίσετε φθηνά μέχρι το τέλος του 2019

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε και επίσημα παίρνοντας μαζί του τις θερινές εκπτώσεις στις 31 Αυγούστου, ο Έλληνας καταναλωτής έχει ακόμα πολλές ευκαιρίες για να κάνει τα ψώνια του... φθηνά μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με τους καταναλωτές να αναζητούν συνέχεια το φθηνότερο προϊόν για να κάνουν οικονομία, αλλά και τους καταστηματάρχες να ψάχνουν να βρουν τρόπους για να σπρώξουν τα προϊόντα τους στην αγορά και να βγάλουν το ψωμί

τους, η αγορά βρήκε πολλούς λόγους για να κάνει εκπτώσεις. Ακολουθούν όλες οι ευκαιρίες που έχετε μέχρι το τέλος του χρόνου για να ψωνίσετε με ψαλιδισμένες τιμές.

Black Friday: Η Μαύρη Παρασκευή μόνο «μαύρη» μέρα δε μπορεί να χαρακτηριστεί αφού οι καταναλωτές έχουν μια ακόμα ευκαιρία να βρουν πιο φθηνά ότι δεν κατάφεραν να αγοράσουν τον προηγούμενο καιρό. Οι τιμές των προϊόντων αντικαθίστανται με πιο χαμηλές και οι καταστηματάρχες βλέπουν τον τζίρο τους να ανεβαίνει. Φέτος η Black Friday πέφτει στις 22 Νοεμβρίου 2019.

Cyber Monday: Τρεις μέρες μετά την Black Friday η φρενίτιδα στις αγορές συνεχίζεται με την Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές. Λόγω του ενθουσιασμού των αγοραστών και του υπερκαταναλωτισμού, οι αρμόδιοι κάθε χρόνο εφιστούν την προσοχή σας για τις συχνές απάτες πάνω στις οποίες μπορείτε να πέσετε. Φέτος η Cyber Monday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πέντε ημέρες μετά τη Cyber Monday, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις εκπτώσεις του πρώτου δεκαήμερου του Νοεμβρίου. Εκτός από τις παραπάνω συγκεκριμένες ημερομηνίες εκπτώσεων τον Νοέμβριο, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του Σεπτεμβρίου, με ημερομηνίες που δεν είναι συγκεκριμένες κάθε χρόνο. Αυτό ισχύει γιατί σύμφωνα με τον νόμο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καθορίζονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου και δημοσιεύεται έως την 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Ενδεικτικά κάποιες εκπτώσεις ανά περιοχές: Helexpo Sales: Οι εκπτώσεις της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούνται εν όψει της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ξεκινούν από την Παρασκευή 6 και διαρκούν έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Ηράκλειο - Χανιά: Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα βλέπουν τις εκπτώσεις στα ταμπελάκια των προϊόντων οι Ηρακλειώτες και οι Χανιώτες, ενώ κάποια καταστήματα του Ηρακλείου θα παραμείνουν ανοιχτά προαιρετικά και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι επόμενες εκπτώσεις είναι οι λεγόμενες χειμερινές που ξεκινούν με τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα