Ένα σημείωμα με το όνομα και τα τηλέφωνα του Χρήστου Σταϊκούρα η «επιστολή» Σαμαρά σε Φρουζή

Ως μία ακόμα απόπειρα εμφάνισης αστείων στοιχείων εναντίον προσώπων για κατασκευή ενοχής βλέπει η Νέα Δημοκρατία αυτά που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα περί «ιδιόχειρης επιστολής» Σαμαρά προς τον Κ. Φρουζή της Novartis.


Η εισαγγελία διαφθοράς διαβίβασε νέα

στοιχεία για την υπόθεση μέσα στα οποία υπάρχουν και 165 cd από υπολογιστές στελεχών της εταιρίας.
Στα Μέσα Ενημέρωσης εμφανίστηκαν ειδήσεις με πληροφορίες που έλεγαν ότι υπάρχει και ιδιχόχειρη επιστολή του Α. Σαμαρά προς τον Φρουζή, καθώς και δύο επιστολές του πρώην προέδρου της Novartis προς τον τότε πρωθυπουργό.

Συνεργάτες του Α. Σαμαρά με τους οποίους επικοινώνησαν τα dikaiologitika.gr τόνισαν ότι:
1) Οι δύο επιστολές του Κ. Φρουζή αφορούν σε αίτημα για πιθανή συνάντηση με τον Α. Σαμαρά στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ στο Νταβός, μία το 2013 και άλλη μία με το ίδιο περιεχόμενο για το 2014. Όμως, ο Α. Σαμαράς δεν πήγε στο Νταβός και τις δύο χρονιές.
2) Επιστολή του Α. Σαμαρά προς τον Φρουζή δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι ένα ιδιόχειρο μικρό σημείωμα, στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Χρήστου Σταϊκούρα και δύο τηλέφωνά του. Δρν υπάρχει τίποτα άλλο επάνω σε αυτό το τυπικό σημείωμα και όπως λένε οι ίδιες πηγές τέτοια σημειώματα είναι συνήθη και ασφαλώς δεν σημαίνουν ότι υπήρξε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ίδιο τον Φρουζή.

"Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία", αναφέρουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως προτού δουν τα στοιχεία τα μέλη της επιτροπής, είχε γίνει διαρροή σε "γνωστό έντυπο" που επιτίθεται στον κ. Σαμαρά.

Ανέφεραν ακόμη πως η γελοιότητα είναι τέτοια, που ενώ ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορήθηκε από την προστατευόμενη μάρτυρα με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση, ότι χρηματίστηκε το 2013 από τροχήλατη βαλίτσα που πήγε στο Μαξίμου, η επιστολή από τη Novartis με σκοπό να υπάρξει συνάντηση μαζί του πήγε στον Αντώνη Σαμαρά το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα