Εμβολιασμός: Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού 30-39 ετών, Μεγάλη Πέμπτη για 40-44 με Astrazeneca

Με το εμβόλιο της Astrazeneca θα εμβολιαστούν και οι ηλικίες 40-44 για τους οποίες ανοίγει η πλατφόρμα τη Μεγάλη Πέμπτη. Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού για 30-39 ετών.

Για το εμβόλιο ενημερώνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, με το εμβόλιο της Astrazeneca

να βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο, καθώς αύριο, 27.04.2021, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού των 30-39 ετών αποκλειστικά με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για την ηλικιακή ομάδα 30 έως 39, οι οποίοι θα εμβολιαστούν αποκλειστικά με τα διαθέσιμα εμβόλια της AstraZeneca.

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα 40 έως 44 οι οποίοι επίσης θα εμβολιαστούν μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Το Μεγάλο Σάββατο, 1η Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 45 έως 49 οι οποίοι θα μπορούν να εμβολιαστούν και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια στη χώρα μας, δηλαδή τα σκευάσματα των εταιριών Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson &Johnson.

Για το πλάνο επόμενων ηλ ομάδων το μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου θα ανοίξει για την ομάδα 45 49 να μπορούν να κλείσουν και για τα 4 διαθέσιμα εμβόλια.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα