Εμβολιασμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Αυστραλία, ποιο εμβόλιο έκανε

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει μέρος στο Αυστραλιανό Όπεν ως εμβολιασμένος,φαίνεται να έκανε το εμβόλιο της Johnson.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε πει σε συνέντευξη του πριν μέρες για διάφορα πράγματα της ζωής του και δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στο τιτίβισμά του για τα Harrods και τον σάλο που δημιουργήθηκε εν μέσω της καραντίνας λόγω της πανδημίας, αλλά είχε τονίσει πως θα κάνει και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κι ενώ το… σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται, μέσα από την ΕΡΤ έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελικά έχει εμβολιαστεί.

Στο μεγάλο αυτό τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

“Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία” είχε αναφέρει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δημοσιογράφος από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ σχετικά με την υπόθεση το ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

«Για τους Έλληνες πρωταθλητές, για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έχουν εμβολιαστεί. Ο Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί με Johnson, το επιβεβαίωσα από οικογενειακή του πηγή. Πηγαίνει καλά και η αποθεραπεία του χεριού του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα