Ελεύθερη η οδηγός μετά τη δίωξη για το νεκρό Βούλγαρο οπαδό – Σύλληψη δύο οπαδών

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας και για εγκατάλειψη άσκησε ο εισαγγελέας στην 25χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, που φέρεται ότι παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από οπαδικές συμπλοκές.

Σύμφωνα με το grtimes.gr η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έτσι ώστε να προσκομιστούν οι σχετικές εκθέσεις της Τροχαίας και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η δικογραφία διαχωρίστηκε από την άλλη που σχηματίστηκε για τους δύο οπαδούς

του ΠΑΟΚ που φέρονται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για συμμετοχή στη συμπλοκή έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, 24 και 26 ετών.

Πώς έγινε η τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον νεκρό οπαδό

Ο 28χρονος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με εννέα φίλους του από την Βουλγαρία προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ. Ήταν οπαδός της βουλγαρικής ομάδας Πλόβντιβ, σωματίου που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Αρη.

Το απόγευμα της Κυριακής οι Βούλγαροι οπαδοί κάθισαν σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Σημειώνεται ότι φορούσαν καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Αρη. Μόλις έγινε αντιληπτοί, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κρατώντας λοστούς επιτέθηκαν στην παρέα των Βουλγάρων.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, το 28χρονο θύμα προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο οι κουκουλοφόροι τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε πανικόβλητη με το ΙΧ της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού. Ο Βούλγαρος οπαδός στιγμές αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Πλόβντιβ. Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη», ενώ εκατοντάδες φίλοι της ομάδος άφησαν το δικό τους σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα