Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο 32χρονος πιλότος - «Τα έκανα όλα μόνος μου...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρόνη Καρολάιν που ξεψύχησε δίπλα στο μωράκι της.

Ο 32χρονος υποστήριξε ότι έδρασε μόνος του, αφού προηγήθηκε έντονος καυγάς μεταξύ τους και ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την ΄άτυχη Καρολάιν δίπλα στο παιδί τους και έπειτα σκηνοθέτησε το έγκλημα.

Σε ανακοίνωσή της για την εξιχνίαση του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο η ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης

ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

{https://twitter.com/hellenicpolice/status/1405595345636184067?s=20}

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στη μεζονέτα του ζεύγους, στα Γλυκά Νερά, ομολόγησε την πράξη του προκαλώντας σοκ και δέος στην κοινωνία που παρακολουθεί άναυδη τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Μετά την ομολογία του, σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 32χρονος απέδωσε το έγκλημα στις προστριβές που είχαν με την 20χρονη σύζυγό του το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά της η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όσα κατέθεσε ο Αναγνωστόπουλος από την πρώτη μέρα υπήρξαν αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας και η πολύωρη εξέτασή του, είχε ως στόχο να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις του.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτη ενημέρωση δήλωνε ότι «έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο.» Ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε όμως με νόημα πως «περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

Το «μοιραίο» SMS

Ένα SMS, το τελευταίο της Καρολάιν πριν δολοφονηθεί, προς τον σύζυγό της, έδειχνε την ένταση που επικρατούσε μεταξύ τους και είχε μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, , ως πολύ σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του ζευγαριού, περίπου στις 12 το βράδυ, ενώ αμφότεροι βρίσκονταν εντός του σπιτιού, ο μεν πιλότος στο ισόγειο η δε Καρολάιν στη σοφίτα.

Στο τελευταίο αυτό SMS, φέρεται να υπάρχουν χαρακτηρισμοί στα αγγλικά από την Καρολάιν για τον σύζυγό της, τον οποίο αποκαλεί «stupid», κάτι που εμφανώς δείχνει ένταση και προστριβή μεταξύ των δύο.

Εξαιτίας των προστριβών αυτών η δολοφονημένη Καρολάιν βρισκόταν σε αναζήτηση ξενοδοχείου στην Αθήνα, στοιχείο που επιβεβαιώνεται απ' όσα βρέθηκαν στο κινητό της, μια μέρα προτού δολοφονηθεί.

Τα τρία στοιχεία

Τρία πολύ σημαντικά στοιχεία είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τους οδήγησαν στο να ζητήσουν περαιτέρω... εξηγήσεις από τον 32χρονο πιλότο, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Το πρώτο στοιχείο είναι πως το ρολόι της Καρολάιν όπως και όλα τα smartwatch, καταγράφουν την αύξηση των παλμών του χρήστη.Οι ώρες του ρολογιού που δείχνουν αύξηση των παλμών της Καρολάιν, δεν συνάδουν με τις ώρες της εισβολής των ληστών, με βάση τις περιγραφές του συζύγου της.

Το δεύτερο στοιχείο έχει να κάνει με τις κάμερες του σπιτιού, καθώς το καταγραφικό δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σε ειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό για ανάλυση των δεδομένων. Από τις αναλύσεις προκύπτει ότι η ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες, δεν συνάδει με την ώρα της εισβολής, όπως είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Τρίτο στοιχείο, το καταγραφικό το συγκεκριμένο πιθανότατα πρόλαβε να αποθηκεύσει κάποιες εικόνες στη μνήμη του, παρά το γεγονός ότι του αφαιρέθηκαν οι κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα