«Έκρηξη» στις κρατήσεις των... εμβολιασμένων Βρετανών για διακοπές στην Ελλάδα (βίντεο)

Η χαλάρωση των μέτρων περιορισμού των ταξιδιών στη Βρετανία φέρνει «έκρηξη» κρατήσεων στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης πως από τις 19 Ιουλίου οι εμβολιασμένοι Βρετανοί δεν θα χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα επιστρέφοντας από την Ελλάδα, έχει οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση των κρατήσεων.

Κρατήσεις που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα καθώς η Ελλάδα

βρίσκεται στην πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα των Βρετανών, που μέχρι πρότινος προϋπέθετε 10ήμερη καραντίνα κατά την επιστροφή, γεγονός που οδήγησε σε πολυάριθμες ακυρώσεις τουριστικών πακέτων στα ελληνικά νησιά.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης και έπειτα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η EasyJet έχει σημειώσει αύξηση των πωλήσεών της τάξης του 400%, η British Airways 96% και ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Βρετανίας που εξειδικεύεται σε πακέτα διακοπών για Ελλάδα και Κύπρο κατέγραψε άνοδο 500%.

Γρήγορα – γρήγορα επανέρχονται παράλληλα και πτήσεις τσάρτερ που είχαν ακυρωθεί το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας πολύ καλός μήνας για την Ελλάδα και ειδικά για τα οικογενειακά τουριστικά πακέτα με δεδομένο και το ότι τα περισσότερα σχολεία στη Βρετανία κλείνουν στις 21 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος της Thomas Cook μάλιστα δήλωσε στο Sky News πως η Ελλάδα θα είναι η πιο κερδισμένη χώρα στην αγορά οικογενειακών πακέτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα