Εκρηξη σε πάρκινγκ στη Γλυφάδα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Βρέθηκαν ίχνη δυναμίτη (φωτο)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα σε πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα. Ενας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στις φλόγες τυλίχθηκαν τέσσερα οχήματα.

Υπολείμματα δυναμίτη εντόπισαν, μετά από έρευνες, τα ΤΕΕΜ στο πάρκινγκ, όπου περίπου στις 10 το πρωί της Παρασκευής, σημειώθηκε έκρηξη σε ένα από τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκεί.«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή

την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βγήκε από γυμναστήριο πριν κατευθυνθεί στο αυτοκίνητο του.

Από τις έρευνες μέχρι τώρα έχει βρεθεί δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο αυστραλιανών αρχών, ενώ φαίνεται ότι απασχολείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας με καταγωγή από την Αυστραλία, επιχείρησε να βάλει μπροστά ένα από τα σταθμένα αυτοκίνητα και σημειώθηκε έκρηξη.

Η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη, επεκτάθηκε στη συνέχεια και στα διπλανά οχήματα. Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οι οποίοι αυτή την ώρα έχουν θέσει υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο.

Κλειστή ειναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη από Ρήγα Φεραίου και στο ρεύμα προς Αθήνα από Γρηγορίου Λαμπράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα