«Έκρηξη» Ευαγγελάτου για τη γάτα στην Αιδηψό: Οι μάγκες της φακής τραβούσαν και βίντεο (βίντεο)

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον συλληφθέντα για το σπρώξιμο του γατιού στην Αιδηψό, μιλώντας με τον συνήγορό του.

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος ξέσπασε σε βάρος του 30χρονου που συνελήφθη για τον βασανισμό του γατιού σε ταβέρνα στην Αιδηψό. «Βλέπω μια παρέα ανθρώπων

που δεν ξέρω αν είναι μεθυσμένη ή όχι. Βλέπω έναν μάγκα που έχει ανοίξει το τηλέφωνο και στοχεύει εκεί που θα γίνει αυτό που θα γίνει. Το κινητό είναι κάτω από το τραπέζι. Οι μάγκες της φακής, να βασανίσουν το γατί, να το κάνουν και βίντεο να πουλήσουν μαγκιά. Αυτό βλέπω εγώ».

Ο συνήγορος του 30χρονου, Ιάσων Οικονόμου, ανέφερε από την πλευρά του «Δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω την υπόθεση αν το γατί είχε πάθει οτιδήποτε. Μετέβηκα στην Αιδηψό να δω ότι το γατί είναι καλά. Πράγματι σπρώχνει το γατί, που προσγειώνεται στην άμμο από 30 εκατοστά ύψος. Είναι αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα. Εξ αυτής της δικογραφίας δεν αποτυπώνεται αυτό που έγραφαν οι άνθρωποι στα social media. Κατακριτέα η πράξη αλλά δεν έγινε έτσι στην πραγματικότητα. Η πράξη είναι εμετική και απαράδεκτη και ελπίζω να πήραν ένα καλό μάθημα.

Θέλω να σας τονίσω ότι εξετάστηκαν από την εισαγγελέα. Μην υποκαθιστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει κακούργημα. Ήταν μια ατυχέστατη στιγμή, είναι τραγικό αυτό που έχουν κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκρηξη Ευαγγελάτου, Αιδηψό,ekrixi evangelatou, aidipso