Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι στοιχηματικές έχουν βρει ήδη τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Oι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τις δικιές του αποδόσεις για τον τελικό νικητή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την προεδρία του κόμματος.

Ως μεγάλο φαβορί για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης από στοιχηματικές εταιρείες, που δίνουν ποντάρισμα στη μάχη για την προεδρία του κόμματος ενόψει της εκλογικής μονομαχίας του δεύτερου γύρου.

Ενώ Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου

έχουν μπει στην τελική ευθεία του τερματισμού για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, δύο γνωστές στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τις κάλπες της Κυριακής (12/12).

Όπως φαίνεται, ο Ν. Ανδρουλάκης θεωρείται ως το φαβορί στη μονομαχία με τον πρώην πρωθυπουργό για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Οι αποδόσεις ενόψει των εκλογών του β' γύρου είναι ενδεικτικές: Η νίκη του Ν. Ανδρουλάκη δίνει απόδοση 1,05 ενώ αντίστοιχα η επικράτηση του Γ. Παπανδρέου 8,50.

Τα ποσοστά

Παράλληλα, οι δύο στοιχηματικές εταιρείς προσφέρουν αποδόσεις και για τα ποσοστά που θα λάβουν οι δύο υποψήφιοι στον β' γύρο.

Η μία εταιρεία δίνει απόδοση 1,65 για το ενδεχόμενο ο Νίκος Ανδρουλάκης να συγκεντρώσει πάνω από 61% των ψήφων, ενώ το να συγκεντρώσει ο Γιώργος Παπανδρέου ποσοστό πάνω από 39% δίνεται στο 2,15.

Η άλλη στοιχηματική εταιρεία έχει βάλει το Over/Under του Νίκου Ανδρουλάκη στο 62%, με την απόδοση να μοιράζεται στο 1,87 και αντίστοιχα στον Γιώργο Παπανδρέου στο 38%.

Keywords
Τυχαία Θέματα