Εκλογές 2023: Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ενώ η εκλογική διαδικασία είναι σε εξέλιξη, οι πολιτικοί αρχηγοί ψήφισαν και... ετοιμάζονται για την ετυμηγορία της κάλπης

Οι πολιτικοί αρχηγοί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και πλέον «απομονώνονται» μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών 2023. Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00 ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για λίγες ώρες σε όποια εκλογικά τμήματα κριθεί απαραίτητο.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα δουν τα αποτελέσματα κοντά στους δικούς τους ανθρώπους και τους στενούς τους συνεργάτες. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αφού άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα

στην Κηφισιά και αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς, στο Μοσχάτο, προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών στο σπίτι του στην Άνω Κυψέλη. Στην περιοχή άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα. Μόλις υπάρξει «καθαρή εικόνα» για το αποτέλεσμα των εκλογών 2023 θα δώσει το παρών στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Όσον αφορά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ψήφισε στο Αρκαλοχώρι, στην Κρήτη, θα παρακολουθήσει την εκλογική αναμέτρηση στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Λαμία, αναμένεται να μεταβεί συα γραφεία του ΚΚΕ, στον Περισσό. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25, στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας.

Για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πού θα δει τα αποτελέσματα.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΓΙΑΝΗΣ_ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα