Εκλογές 2019: Υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων η Μάχη Σιώρου (pic)

«Η μέχρι σήμερα στενή συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου, Μάχη Σιώρου, θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Kεντρώων στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως εξηγεί o ίδιος, η εκλογική

συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων προέκυψε «από την ανάγκη να αναχαιτισθεί η νεοφιλελεύθερη επέλαση στον τόπο μας και να επανακάμψει στο πολιτικό προσκήνιο η ανάγκη της υπηρέτησης των αρχών της κοινωνικής κεντροδεξιάς παράταξης».

Ο κ. Νικολόπουλος αναφερόμενος στη Μάχη Σιώρου, τονίζει: «Δικαιωματικά αξίζει να είναι υποψήφια βουλευτής, στο πόδι του, αφού ο ίδιος θα πολιτευτεί στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, γιατί πρόκειται για μια ακέραιη αγωνίστρια του κεντροδεξιού χώρου που επάξια με αναπληρώνει κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου και είναι η ψυχή του πολιτικού μου γραφείου».

Η κ. Σιώρου, από την πλευρά της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, υπογραμμίζει ότι «κάθε συνεργάτης που βρίσκεται δίπλα στο Νίκο Νικολόπουλο είναι αδύνατο να μην αγωνίζεται μαζί του από το μετερίζι της πρώτης γραμμής».

Keywords
Τυχαία Θέματα