Εκλογές 2019: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν εισιτήρια από Golden Star, Zante, Fast Ferries κ.α

Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δικαιούνται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και σε κάποιες περιπτώσεις και άλλοι μετέχοντες στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου.

Για την παροχή έκπτωσης για τους διακινούμενους δικαστικούς αντιπροσώπους, κατά τις προσεχείς ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές και των επαναληπτικών τους της 2ας Ιουνίου

2019 έχει φροντίσει το υπουργείο Εσωτερικών. Πιο συγκεκριμένα:

- Η εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES χορηγεί δωρεάν μεταφορά στους δικαστικούς αντιπροσώπους και στα οχήματά τους που πρόκειται να παραστούν στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους. Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν τα μηδενικά εισιτήρια οφείλουν να προσκομίζουν αντίγραφο του διορισμού τους στα κατά τόπους λιμενικά γραφεία της εταιρείας. Η προσφορά ισχύει στα ατομικά εισιτήρια των δικαστικών αντιπροσώπων και στα εισιτήρια των Ι.Χ. ή δικύκλων τους.

- Η εταιρεία ZANTE FERRIES παρέχει δωρεάν εισιτήρια ατομικά και Ι.Χ. σε όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους και επιπλέον πέραν αυτών στους μετέχοντες στην εκλογική διαδικασία η οποία θα διενεργηθεί στα νησιά : Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Θήρα (γραμματείς και εφορευτικές επιτροπές με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη του διορισμού τους).

- Η εταιρεία ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε., πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ που εκτελεί το δρομολόγιο:
i. Πειραιά – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμο και επιστροφή
ii. Πειραιά – Κύθηρα – Κίσσαμο και επιστροφή
iii. Γύθειο – Κύθηρα - Αντικύθηρα – Κίσσαμο και επιστροφή παρέχει δωρεάν μετακίνηση στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής (και τα οχήματά τους) και τους εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων (και τα οχήματά τους). Σημειώνεται ότι για την παροχή της δωρεάν μετακίνησης είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόφασης διορισμού τους.

- Η εταιρεία ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Ε., πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ που εκτελεί το δρομολόγιο: Νεάπολη – Κύθηρα – Αντικύθηρα και επιστροφή, όπως ενημέρωσε με το από 10.5.2019 έγγραφό της, παρέχει δωρεάν μετακίνηση στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής (και τα οχήματά τους) και τους εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων (και τα οχήματά τους).

Σημειώνεται ότι για την παροχή της δωρεάν μετακίνησης είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόφασης διορισμού τους.

- Η εταιρεία FAST FERRIES προσφέρει δωρεάν τα ατομικά εισιτήρια και τα εισιτήρια των οχημάτων των αντιπροσώπων δικαστικής αρχής και των εφόρων δικαστικών αντιπροσώπων για τις μετακινήσεις τους με τα πλοία της εταιρείας. Η κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων με την έκπτωση, θα γίνεται από τα κεντρικά λιμενικά γραφεία μας, με την επίδειξη της απόφασης διορισμού των ενδιαφερόμενων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα