Εκλογές 2019 - Τασία Χριστοδουλοπούλου: Από «τους μετανάστες που λιάζονται» στη ηχηρή παραίτηση για τη μετάταξη της θυγατέρα της (vids)

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι σίγουρα μία από τις πιο «viral» υπουργούς που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα.

Οι ατάκες της έχουν κατορθώσει να φιγουράρουν για πολλές εβδομάδες στα trends του διαδικτύου και όχι αδίκως! Από τους «μετανάστες που λιάζονται στην Ομόνοια» φτάσαμε στην απολογητική της «συγγνώμη» προς τους συντρόφους της παραδεχόμενη τα λάθη και τις αστοχίες της. 

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου

αποφάσισε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας καθώς όπως είπε «δεν θέλει να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ». Οι αποκαλύψεις για την μετάταξη της κόρης της ήρθαν σαν κεραυνό εν αιθρία στην κυβέρνηση. Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως τηλεφωνήθηκε με την κ. Χριστοδουλοπούλου πριν την παραίτησή της ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι «δεν τρώει σάρκες». 

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι ένα...η αγαπητή Τασία βρίσκεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ! 

Οι ατάκες, δε, αυτήν την τετραετία ήταν επικές και θα μείνουν σίγουρα στην πολιτική ιστορία αυτής της χώρας. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές της ήταν φυσικά οι «μετανάστες που απλά λιάζονται στην Ομόνοια» καθώς όπως είχε επισημάνει σε δηλώσεις της οι μετανάστες που υπάρχουν τα πρωινά στο κέντρο της Αθήνας απλώς απολαμβάνουν τον ήλιο και κάνουν βόλτες!

Άλλη μία ατάκα της που συζητήθηκε ήταν τα ανοιχτά σύνορα καθώς όπως είπε ο κάθε πρόσφυγας που θέλει να έρθει στην Ελλάδα δεν πρέπει να δυσκολεύεται να φτάσει στη χώρα μας. «Δηλώνοντας απλώς ότι είναι πολιτικός πρόσφυγας, θα εισέρχεται στη χώρα».

Η απάντηση της από το Προεδρείο της Βουλής, δε, σε βουλευτές της ΝΔ έχει μείνει στην ιστορία. Συγκεκριμένα, η κ. Χριστοδουλοπούλου είπε χαρακτηριστικά «Έχετε πολύ πλάκα. Συνεχίστε. Δώστε πόνο».

Και φτάνουμε στο 2019 όπου με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή, αναγκάστηκε να παραιτηθεί ζητώντας αφενός συγγνώμη από τους συντρόφους της αφετέρου λέγοντας πως «Δε θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή. Ώστε στη συνέχεια να μεταταχτεί. Υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις κ.λπ…». 

Keywords
Τυχαία Θέματα