Είσαι άνεργος; Θέσεις εργασίας ανοιχτές για αιτήσεις - Προσλήψεις σε Vodafone, ΟΠΑΠ, Jumbo και Intralot

Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε εξέλιξη για αποστολή βιογραφικού. Προσλήψεις σε Vodafone, ΟΠΑΠ, Jumbo και Intralot. Δείτε πατώντας παρακάτω τα λινκ τις θέσεις που προσφέρει κάθε εταιρία.

ΟΠΑΠ: Ζητά νέους συνεργάτες για πρακτορεία - Δείτε τις

περιοχές

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του δικτύου της, αναζητά νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες περιοχές τις οποίες θα μπορείτε να επιλέξετε υποβάλλοντας σχετική ηλεκτρονική Αίτηση.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του opap.gr.

Δείτε εδώ που μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας και τα δικαιολογητικά

Για να δείτε τις διαθέσιμες περιοχές πατήστε εδώ

Ποιες προσλήψεις «τρέχουν» στην Vodafone

Ευκαιρίες καριέρας παρέχει η εταιρεία – κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών Vodafone, η οποία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τις θέσεις εργασίας που επιθυμεί να καλύψει με προσωπικό.

Πρόκειται για θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες και να στείλουν βιογραφικό εδώ

Προσλήψεις: Σε ποιες θέσεις και πόλεις ζητούν προσωπικό τα Jumbo

α JUMBO ζητούν προσωπικό σε μια σειρά από καταστήματα.Κάνε την αίτηση σας στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει ή στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά στο: [email protected] ή με fax στο: 210 4805242. «Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν εδώ», αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα των καταστημάτων. Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές στην Intralot Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα στην εταιρεία Intralot. Δείτε εδώ περισσότερα

 

Keywords
Τυχαία Θέματα