Ειρήνη Σκυλακάκη: Αυτή είναι η τραγουδίστρια κόρη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών (vids)

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον ανασχηματισμό, την προσοχή των πολιτών «τραβάει» ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως η κόρη του κ. Σκυλακάκη, Ειρήνη Σκυλακάκη, είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σε ηλικία δεκατριών ετών απέκτησε την πρώτη της κιθάρα και όπως αναφέρει στο βιογραφικό της,

από τότε δεν έχει σταματήσει να γράφει στίχους και να συνθέτει τη δική της μουσική.

 

Κυκλοφόρησε τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της ‘Wrong Direction’ τον Σεπτέμβριο του 2012, με ενορχηστρώσεις και παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη. Το πρώτο της single ‘In the Light’ ήταν η επίσημη επιλογή του Cosmote Jumping Fish για το φθινόπωρο του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ‘Αν’ και στην βραβευμένη διαφήμιση του νερού Ζαγόρι ‘Το καλό το έχουμε μέσα μας’.

Tο καλοκαίρι του 2013, η Ειρήνη εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εν Λευκώ, το Rockwave αλλά και στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Παρουσίασε τη δεύτερή της δουλειά, τον δίσκο ‘Before Dawn’ το Σεπτέμβριο του 2014 ο οποίος επελέγη από την Athens Voice ως δίσκος της χρονιάς. Ακολούθησαν συναυλίες στο Fuzz, στην ταράτσα του gazARTE και στον Ιανό και τον Σεπτέμβριο του 2015 η Ειρήνη επέστρεψε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει το όνειρο της και εκτός Ελλάδας και να ηχογραφήσει τον τρίτο της δίσκο. Εκεί γνώρισε τον Danton Supple, παραγωγό μεταξύ άλλων του Χ&Υ των Coldplay, ο οποίος ανέλαβε να κάνει την παραγωγή του τρίτου της δίσκου.

Διαβάστε ακόμη:

Νίκη Λυμπεράκη: «Με το καλό» για τη γέννα και επιστροφή στο Κεντρικό Δελτίο

Παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Οι 15 πιο δημοφιλείς ταινίες της Καραγιάννης – Καρατζόπουλος

Παραιτήθηκε παρουσιάστρια του Open

Με δική της εκπομπή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα