Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι είπε στην απολογία της η 47χρονη και ο ρόλος της «φωτογραφίας του μονόζυγου»

Κατηγορηματικά αρνείται τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Μοσχάτο η 47χρονη γυναίκα η οποία έχει προφυλακιστεί.

Η απολογία της 47χρονης κράτησε αρκετές ώρες με την υπεράσπισή της να στέκεται σε φωτογραφία που τράβηξαν οι Αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι στο Μοσχάτο και είδαν τον 50χρονο άνδρα απαγχονισμένο, σύμφωνα με τον Alpha.

«Δεν είχα καμία συμμετοχή», τόνισε, μεταξύ άλλων

η 47χρονη.

Όσα ισχυρίστηκε η 47χρονη:

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Ο 50χρονος αυτοκτόνησε, απαγχονίστηκε δια βρόχου. Το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι η φωτογραφία του αυτόχειρα, την οποία τράβηξαν οι προανακριτικοί υπάλληλοι όταν μετέβησαν στο σημείο, όπου προκύπτει ότι το ύψος του μονόζυγου που τοποθέτησε ο αυτόχειρας τη θηλιά σε σχέση με το πάτωμα ήταν περίπου 1,35-1,40 που βρέθηκε με τα πόδια στο έδαφος.

Μπορούσε δηλαδή να σηκωθεί, να βάλει τα χέρια του στο έδαφος και να διασωθεί. Δεν υπήρχε καμία καρέκλα, σκαμνί ή οτιδήποτε άλλο που απαιτείτο για την τέλεση της πράξης ή που θα συντελούσε σε αυτή. Ο αυτόχειρας αφού τοποθέτησε τη θηλιά, έθεσε το βάρος του σώματός του μπροστά, ώστε να αυτοκτονήσει.

Δεν χρειαζόταν ούτε καρέκλα, ούτε κάτι πρόσθετο-παρά μόνο για να ανέβει στο μονόζυγο ευχερέστερα και κατά τρόπο ποινικά και ουσιαστικά είναι αδιάφορο στο επελθόν αποτέλεσμα του θανάτου η ύπαρξη καρέκλας. Θα είχε σημασία αν ο βρόχος ήταν σε τέτοιο ύψος και θα επέτρεπε στο σώμα να ίπταται, όχι στην προκειμένη περίπτωση που το μονόζυγο ήταν τόσο χαμηλά».

#ΜΟΣΧΑΤΟ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #47χρονη #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα