Έγκλημα στο Κορωπί: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού, τι οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία

Ενας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα στο Κορωπί. Πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού.

Ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί από χθες όταν 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί, όταν ένας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα μετά από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί

η οικογένεια.

Σύμφωνα με το MEGA, που επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Η μακροχρόνια ανεργία του 48χρονου φαίνεται πως ήταν η αιτία του κακού καθώς βρισκόταν σε διαρκείς προστριβές με τον πατέρα του.

Ο άλλος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.

Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

«Πυροβόλησα το γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος. Σημειώνεται πως ο 48χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα