Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν (βίντεο)

Συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ είναι από χθες η μητέρα της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τρεις αδίστακτους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η κυρία Σούζαν, που ζει εδώ και είκοσι χρόνια στην Αλόννησο, μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της, κατέρρευσε όταν ενημερώθηκε ότι το κοριτσάκι της δεν είναι πια στη ζωή και, μάλιστα, χάθηκε με τόσο βίαιο τρόπο.

Συντετριμμένη, η γυναίκα μίλησε με μία μόνο φράση για τον εφιάλτη που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα, το παιδί

μου δε γυρίζει πίσω», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με σπασμένη φωνή και καταρρακωμένη. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και εδώ και πολλά χρόνια είναι κατάκοιτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, ο θάνατος της Καρολάιν οφείλεται σε “απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας”, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης της αφαίρεσε τη ζωή κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη πιθανότατα με κάποιο πανί και με τα χέρια του. Η Καρολάιν δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να επέλθει ο βίαιος ασφυκτικός θάνατος.

ΕΓΚΛΗΜΑΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑΜΗΤΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα