Έφυγε από τη ζωή ο Φώτης Ντούλος - Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε

Τον θάνατο του Φώτη Ντούλος, που νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης 28 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο του Μπρονξ, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του στους δημοσιογράφους.

Μετά την απόπειρα, ο Ντούλος ήταν εγκεφαλικά νεκρός, καθώς δηλητήριασε τον οργανισμό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Το σημείωμα που άφησε ο Ντούλος

Ο Φώτης Ντούλος επέμεινε για την αθωότητά του, στο σημείωμα που βρέθηκε κοντά του, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι του στο δικαστήριο.

Στο σημείωμα, που βρήκαν οι αστυνομικοί, ο Ντούλος «δήλωνε την αθωότητά του για τα διαβότητα

και φρικτά εγκλήματα που η πολιτεία τον έχει κατηγορήσει και υποστηρίζει ότι ο δικηγόροι του έχουν τα στοιχεία για να το αποδείξουν», αναφέρουν οι δικηγόροι του στα έγγραφα που κατέθεσαν στο δικαστήριο.

Την ημέρα που ο Ντούλος βρέθηκε αναίσθητος στο γκαράζ του σπιτιού, επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, για την ακροαματική διαδικασία που αφορούσε την εγγύησή του και μπορεί να αναγκαζόταν να επιστρέψει στη φυλακή.

Ποιος ήταν ο Φώτης Ντούλος

Ο Ντούλος είχε κατηγορηθεί για απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του η οποία εξαφανίστηκε στις 24 Μαίου. Συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα.

Η έρευνα της αστυνομίας υπέδειξε πως η Τζένιφερ είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγό της. Πρώτη ένδειξη αποτέλεσαν οι κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητό της, αλλά και στο κάθισμα ενός οχήματος που είχε δανειστεί ο εν διαστάσει σύζυγός της από υπάλληλό του την ημέρα της εξαφάνισης.

Επίσης εντοπίστηκαν σε κάδους απορριμμάτων –σε απόσταση περίπου 120 χλμ. από την κατοικία της στο Κονέκτικατ– τουλάχιστον είκοσι αντικείμενα, με γενετικό υλικό. Εκείνη την περίοδο συνεχιζόταν η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού για την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους.

Όταν η Τζένιφερ Ντούλος κατέθεσε αίτημα για την κηδεμονία των παιδιών τo 2017, είχε δηλώσει πως αισθανόταν ότι κινδύνευε από τον εν διαστάσει συζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα