Ευθείες βολές Τσίπρα σε Νέα Δημοκρατία για επίθεση "ακροδεξιών τραμπούκων" σε Μπουτάρη

Σαφείς αιχμές προς τη Νέα Δημοκρατία άφησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την επίθεση προς τον Γιάννη Μπουτάρη από "ακροδεξιούς τραμπούκους", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά νωρίτερα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

"Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης,

Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους" σημείωσε ο πρωθυπουργός.

"Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία" τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακόμη, φωτογράφισε τα δημόσια σχόλια που ακούστηκαν από μέλη της Νέας Δημοκρατίας, όπων ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, και τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσο:

"Δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις –κάποιος δήμαρχος, ή πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ. Εδώ πρόκειται για ένα συμπαγές, σκοτεινό, και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με έκφραση στα κορυφαία όργανά της. Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω."

Keywords
Τυχαία Θέματα