Έφοδος από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων στον ΟΣΕ, «ξεψάχνισαν» έγγραφα και συνομιλίες

«Έφοδο» πραγματοποίησε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων στα γραφεία του ΟΣΕ - Η ΡΑΣ «ξεψάχνισε» έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες

Με καταιγιστικούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών. Όπως έγινε γνωστό, η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων έκανε «ντου» στα γραφεία του ΟΣΕ αναζητώντας στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να εισφέρουν στην έρευνα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

με τους 57 νεκρούς.

Η ΡΑΣ έκανε φύλλο και φτερό αρχεία με σημαντικά έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες ενώ λέγεται ότι τα στελέχη της προχώρησαν και σε κατασχέσεις συγκεκριμένων στοιχείων.

Σύμφωνα με το OPEN, η εν λόγω έρευνα γίνεται στο πλαίσιο σύνταξης πορίσματος το οποίο θα σταλεί τόσο στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όσο και στον εισαγγελέα, εφόσον φυσικά προκύψουν στοιχεία που θα φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση.

Το συγκεκριμένο πόρισμα αναμένεται να σταλεί ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Αρχή Σιδηροδρόμων για να αποφασίσει εκείνη αν θα γίνει ανάκληση του πιστοποιητικού ασφαλείας της του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

#ΡΑΣ #ΕΦΟΔΟΣ #ΟΣΕ #ΤΕΜΠΗ #ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #HELLENIC_TRAIN
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφοδος, Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, ΟΣΕ,efodos, rythmistiki archi sidirodromon, ose