Εφετείο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκονται οι 4 συλληφθέντες για την επίθεση με μαχαίρι

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στους τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση με μαχαίρι στο Εφετείο.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, που εμπλέκονται στη χθεσινή αιματηρή επίθεση έξω από το Εφετείο της Αθήνας, στην οδό Λουκάρεως όπου τραυματίστηκε ένας 24χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, παράβαση αθλητικού νόμου που αφορά σε διακεκριμένη οπλοκατοχή

και διακεκριμένη διατάραξη κοινής ειρήνης.

Όλοι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Χθες βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει την κατάσταση που επικράτησε μετά την επίθεση από 30 άτομα που δέχτηκε ο 24χρονος άντρας στο Εφετείο Αθηνών, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί στο πόδι, το πρωί της Τετάρτης.

Ο Αlpha δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και δείχνει τον νεαρό να είναι τραυματισμένος, ενώ τον κρατάνε άνδρες των ΜΑΤ που έχουν σπεύσει στο σημείο.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

#ΕΦΕΤΕΙΟ #ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ #ΔΙΩΞΗ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα