ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Πώς να ανεβάσετε τα έγγραφα της ένστασης στο eetaa.gr χωρίς πρόβλημα

ΕΕΤΑΑ: Σε μια λεπτομέρεια φαίνεται πως ίσως να οφείλονται τα προβλήματα στην υποβολή των ενστάσεων στο eetaa.gr για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 - 2020

Η λεπτομέρεια αυτή έχει να κάνει με το πώς ονομάζονται τα σχετικά αρχεία που πρέπει να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική ένσταση στο eetaa.gr των γονέων προς την ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα

με πηγές της ΕΕΤΑΑ, το αρχείο με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες και όχι με ελληνικούς. Στις αναλυτικές οδηγίες της ΕΕΤΑΑ για την ένσταση, αναφερόταν «Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό (π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)», σημείωση και οδηγία που φαίνεται να έχει δημιουργήσει όλο το πρόβλημα αφού οι αιτούντες μετανομάζουν στα ελληνικά τα σχετικά αρχεία ώστε να περιγράψουν το τι είναι το κάθε επισυναπτόμενο αρχείο που ανεβάζουν στην ηλεκτρονική ένσταση.

Χθες πρώτη ημέρα ενστάσεων είχε προκληθεί και υπερφόρτωση του server της ΕΕΤΑΑ με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο πρόβλημα στη διαδικασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με διαπιστευτήρια TAXISNET. Μετά την εξουσιοδότηση στον εξυπηρετητή της ΕΕΤΑΑ για την προσπέλαση των στοιχείων σας που τηρούνται στην ΑΑΔΕ, μεταφέρεστε σε οθόνη που αφορά την ένσταση.

- Επιλέξτε «Δημιουργία ένστασης».

1.Συμπληρώστε την αιτιολογία της ένστασηςκαι πατήστε «Αποθήκευση»(υποχρεωτικό πεδίο)

2.Επισυνάψτε τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf).

- Επιλέξτε «Επισύναψη δικαιολογητικού»

1.Επιλέξτε το αρχείο του δικαιολογητικού από το δίσκο σας

2.Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό(π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)

3.Ολοκληρώστε την επισύναψη επιλέγοντας «Ανέβασμα του αρχείου που επιλέξατε στο διακομιστή της ΕΕΤΑΑ»

- Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή ένστασης».Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης.

- Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων λήγει στις 24:00 της 17/7/2019.

Οριστικά αποτελέσματα

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ στις 21/7/2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα