Έχασαν την όσφρησή τους λόγω κορονοϊού - Παραλίγο να καούν ζωντανοί (vid)

Οικογένεια απο το Τέξας, παραλίγο να καεί ζωντανη όταν ξέπασε φωτιά στο σπίτι όπου έμενε, αλλά δεν το κατάλαβε καθώς όλα τα μέλη της έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό και δεν μύρισαν τον καπνό.

Ένα από τα συμπτώματα του κορονοϊού είναι η απώλεια γεύσης και όσφρησης. Αυτά τα συμπτώματα είχε και μια οικογένεια στο Τέξας η οποία είχε διαγνωστεί με κορονοϊό. Παραλίγο όμως αυτό να αποβεί μοιραίο, όταν ξέσπασε φωτιά το βράδυ στο σπίτι τους, την οποία όμως δεν μπορούσαν να μυρίσουν λόγω κορονοϊού και λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

Για καλή τους τύχη ωστόσο, η 17χρονη κόρη τους, η οποία

δεν έχει κολλήσει τον ιό, αντιλήφθηκε την φωτιά και με άμεσες κινήσεις απομάκρυνε από το σπίτι στην περιοχή Γουάκο, τα τρία μέλη της οικογένειας της μαζί και τους τέσσερις σκύλους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την πυροσβεστική να υποστηρίζει πως από τύχη δεν θρήνησαν θύματα. «Αυτή η οικογένεια είναι τυχερή που είναι ζωντανή», έγραψε στο Twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Γουάκο. Προέτρεψε μάλιστα κάθε ιδιοκτήτη και ένοικο σπιτιού να βεβαιωθεί πως είναι σε λειτουργία ο ανιχνευτής καπνού.

{https://youtu.be/WkrOFP6LDFA}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα