Δύο οι τραυματίες στην πλατεία Βάθη: Τα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητά τους και τα αίτια της επίθεσης (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 15:00, στη συμβολή της οδού Μάρνης με την Αχαρνών, άγνωστο άτομο πυροβόλησε ξαφνικά δύο αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει

Αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, είναι οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεσαν το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του

ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Μάλιστα, ο ένας είναι πολύ σοβαρά - καθώς έχει δεχθεί σφαίρα στον λαιμό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο, οι πυροβολισμοί φαίνεται πως αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης. Κατά τις ίδιες πηγες πρόκειται για ομάδα τα μέλη της οποιας απασχολουν συχνά το αστυνομικό δελτίο για κλοπές, μικροδιαρρήξεις και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι, οι αλλοδαποί φέρεται να είναι Κουρδικής καταγωγής, αφού όπως λένε, «οι Κούρδοι το τελευταίο διάστημα κυριαρχούν στο εγκληματικό πεδίο της περιοχής» - ενώ είναι ιδιαίτερα σκληροί χρησιμοποιώντας μεγάλα μαχαίρια και πιστόλια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, τραβηγμένο απο κινητό περαστικού, φαίνεται ο τραυματίας πεσμένος στο δρόμο να περιμένει το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

#ΠΛΑΤΕΙΑ_ΒΑΘΗ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα