Δούκισσα Νομικού για Το Πρωινό: «Αποχώρησα γιατί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ»

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη «λύσει» της συνεργασίας της με τον Ant1 και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Αποχώρησα γιατί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ»

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα

να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Σχετικά με το, εάν θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση, απάντησε «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει ότι έχει βαφτίσει τα παιδιά της από το καλοκαίρι, απλώς προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός στα media.

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε» ανέφερε η παρουσιάστρια.

#ΔΟΥΚΙΣΣΑ_ΝΟΜΙΚΟΥ #ΤΟ_ΠΡΩΙΝΟ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΓΚΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα