«Δώρο Πάσχα» στον Βόλο: Η συγκινητική προσφορά σε μια γιαγιά και το εγγονάκι της

«Χαιρόμαστε που κατορθώσαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε λίγη χαρά, χάρις στη δική σας ανταπόκριση και αγάπη», ανέφερε το ΔΣ της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου έπειτα από την επιτυχημένη δράση για την ηλικιωμένη Βολιώτισσα.

Την Μ. Τετάρτη παραδόθηκαν στη γιαγιά από τον Βόλο και το εγγόνι της, τα είδη διατροφής, οι λιχουδιές, τα παιχνίδια, τα σοκολατένια αυγά, η λαμπάδα, τα καινούργια παπουτσάκια και ρουχαλάκια, όπως και τα είδη καθαριότητας που με αγάπη προσέφεραν οι πολίτες του Βόλου για

κείνη.

Στην γυναίκα δόθηκε, ακόμη, μια δωροεπιταγή τροφίμων 50€, όπως και το χρηματικό ποσόν των 200€ που συγκεντρώθηκε από δωρεές για ενίσχυσή της, προκειμένου να καλυφθούν επιτακτικές ανάγκες της καθημερινότητάς της.

Η προσέλευση του κόσμου, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλά περισσότερα είδη απ’ όσα μπορεί να καταναλώσει μια οικογένεια σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Εξαιτίας αυτού διατέθηκαν μέρος αυτών και σε δυο ακόμη μονογονεϊκές οικογένειες της Ν. Ιωνίας με μικρά παιδιά και μεγάλες οικονομικές ανάγκες.

«Χαιρόμαστε που κατορθώσαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε λίγη χαρά, χάρις στη δική σας ανταπόκριση και αγάπη», σημείωσε το Δ.Σ της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου.

Πηγή: magnesianews

#ΒΟΛΟΣ #ΠΑΣΧΑ #ΠΡΟΣΦΟΡΑ #ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα