Δωρεά 10.000 δολαρίων από Τσιτσιπά για νέους της Ουκρανίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια δωρεά ύψους 10 000 δολαρίων για να υποστηρίξει νέους, αθλητές και όχι μόνο, που αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, έκανε δωρεά 10.000 δολαρίων στο ίδρυμα Elina Svitolina.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος γνώριζε ότι πριν από αρκετά χρόνια η Ουκρανή τενίστρια Ελίνα Σβιτολίνα ξεκίνησε το ίδρυμά της για να βοηθήσει ταλαντούχους νέους τενίστες.

Και εξήρε την ιδέα της να στηρίξει όσους από αυτούς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

«Ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω την Ουκρανία με έναν άλλο τρόπο», εξήγησε ο Τσιτσιπάς. «Ήθελα να στηρίξω τους νέους Ουκρανούς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή γι' αυτούς», πρόσθεσε.

Η Ελίνα Σβιτολίνα ευχαρίστησε τον Έλληνα τενίστα: «Ήξερα ότι ο Στέφανος δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά και ένας μεγαλόκαρδος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό όχι μόνο ποιος είσαι στο γήπεδο, αλλά και ποιες είναι οι αξίες σου εκτός γηπέδου. Σήμερα η Ουκρανία υποστηρίζεται από όλο τον κόσμο. Αλλά αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για όσα κάνουν οι φίλοι και οι συνάδελφοί μου. Για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Στέφανος».

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ #ΔΩΡΕΑ #ΝΕΟΙ #ΑΘΛΗΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεά 10 000, Τσιτσιπά, Ουκρανίας,dorea 10 000, tsitsipa, oukranias