Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Είχε καταδικαστεί για βιασμούς και είχε αφεθεί ελεύθερος ο δράστης!

Είχε καταδικαστεί για βιασμούς και ληστείες σε 25 χρόνια κάθειρξη και είχε αφεθεί ελεύθερος, βάσει του νόμου Παρασκευόπολου, ο 32χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Σύμφωνα με «Το Βήμα» ο 32χρονοςείχε καταδικασθεί κατά συγχώνευση, σε 25 χρόνια κάθειρξη (για βιασμούς και ληστείες) είχε αποφυλακισθεί το 2015, με βάση το νόμο του τότε υπουργού Δικαιοσύνης επειδή είχε εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής του.

Επιπλέον του δόθηκε άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, χωρίς να προσμετρηθεί ότι προχώρησε σε νέα αδικήματα, είχε επιστρέψει παράνομα στην χώρα, δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία της διεύθυνσής του και υπήρχε σημαντικός κίνδυνος να παραβιάσει την άδειά του.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι ο συγκεκριμένος φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου όχι μόνο ήταν συγκρατούμενος στην Ε' Πτέρυγα με τους Αλβανούς ηθικούς αυτουργούς του φόνου του 52χρονου ποινικολόγου αλλά και συμμετείχε μαζί τους στην εγκληματική επίθεση στις 4 Ιανουαρίου 2017 με μαχαίρι εναντίον Έλληνα ποινικού στη διάρκεια επισκεπτηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού. Χωρίς ωστόσο να κατηγορηθεί για αυτή την επίθεση.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί προ δεκαετίας για δύο ληστείες και βιασμούς νεαρών κοριτσιών που είχε διαπράξει (μαζί με δύο συνεργούς του) στις 29 Νοεμβρίου 2006 στο άλσος Βεΐκου και στις 6 Ιανουαρίου 2007 στην περιοχή Γλύφα Χαλκίδας.

Τα θύματα βρίσκονταν μαζί με τους συνοδούς τους σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι κακοποιοί απομάκρυναν και κτυπούσαν τους φίλους των άτυχων νεαρών γυναικών και στην συνέχεια τις κακοποιούσαν σεξουαλικά με την απειλή μαχαιριού. Ο 32χρονος λήστευε στην συνέχεια τα θύματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα