Δολοφονία στην Τήνο: «Καλά του έκανα», αμετανόητος ο 93χρονος - Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, ο 93χρονος είχε αποφασίσει πώς θα κινηθεί προκειμένου να εκτελέσει τον 50χρονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος και ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως.

Μάλιστα, ο 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».

Ο 93χρονος που

δολοφόνησε τον 50χρονο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες. Ο 50χρονος που δολοφονήθηκε, είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 93χρονο ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχώς καυγάδες για ασήμαντους λόγους.

Οι μηνύσεις

Ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν γιατί είχε… δηλητηριάσει το πηγάδι του, για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε, οι μηνύσεις αρχιοθετήθηκαν.

Και ο 50χρονος έχει κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών γιατί ο παππούς είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα. Τώρα η αντιδικία αφορούσε τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο 50χρονος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 50χρονος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Για το περιστατικό εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη άμεσα ένας ηλικιωμένος ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα 52χρονο στην Τήνο

Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα