Δολοφονία στην Κυψέλη: Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο 7χρονος Ανδρέας

Ο 33χρονος σύντροφος της μητέρας του 7χρονου Ανδρέα που δολοφονήθηκε περιέγραψε στις Αρχές με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, το φρικτό θάνατο του παιδιού.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποκαλύψεις για τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε ο 7χρονος στην Κυψέλη από το σατανικό ζευγάρι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Σοκάρει η ομολογία του 33χρονου

«Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως

έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα όταν τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει», δήλωσε ο 33χρονος Πολωνός.

Στην συνέχεια περιγράφει:

«Επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα απότομα, με μία μονωτική ταινία που είχα για τη δουλειά μου. Του εξήγησα μάλιστα, πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε, για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του και είδα τον Ανδρέα καθιστό στο πάτωμα. Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά και τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», συνεχίζει να ομολογεί ο 33χρονος.

Νέες αποκαλύψεις

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Αυτό έρχεται να εξηγήσει όσα ισχυρίζεται ο 33χρονος, γιατί δηλαδή ο 7χρονος δεν έβγαλε αυτή τη φορά την χαρτοταινία. Εάν ισχύει αυτή η πληροφορία, ίσως τα δάχτυλα του παιδιού να μην μπορούσαν να τραβήξουν την χαρτοταινία και έτσι να πέθανε.

Φαίνεται πως το παιδί, στην πολύ σύντομη ζωή που είχε, να έζησε μαρτυρικές στιγμές, καθώς σε καθημερινή βάση τον άφηναν νηστικό και χωρίς νερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Κυψέλη, Νέες, 7χρονος Ανδρέας,dolofonia, kypseli, nees, 7chronos andreas