Δολοφονία στη Βάρη: Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης το νέο θύμα στον πόλεμο των μαφιόζων (εικόνες, βίντεο)

Η εκτέλεση έγινε έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος» στη Βάρη - Το θύμα είχε κερδίσει ριάλιτι επιβίωσης

Προτού ακόμα... ξεκαπνίσουν οι κάνες των πιστολιών από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλβανού στην καφετέρια «Kayak», στα Σεπόλια, μια νέα άγρια δολοφονία που παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου αυτή τη φορά στη Βάρη.

Θύμα της νέας ενέδρας είναι ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος εκτελέστηκε πριν από λίγη ώρα στην

οδό Παπανδρέου 22, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν προς τις εγκαταστάσεις του πυγμαχικού συλλόγου «Αίολος»

{gallery}MPERDESIS{/gallery}

Λίγο πριν μπει στο κτίριο ο Μπερδέσης, τον πλησίασε ένα μαύρο SUV μάσκας Lexus και ο ένας από τους επιβαίνοντες τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Το θύμα της νέας δολοφονίας είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret.

Επίσης, ο Μπερδέσης, φέρεται να είχε διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύχτας και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

{gallery}BARH{/gallery}

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος Τάσος Μπερδέσης ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους χώρους των ρινγκ, καθώς είχε διαπρέψει ως αθλητής στην ΕΑΠ και έπειτα αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού και τον Παναθηναϊκού.

Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της ασφάλειας Πατρών το 2008 - 2009, ενώ το 2015 είχε εκτίσει ποινλή φυλάκισης ενός έτους.

Σημειώνεται ότι το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη χθεσινή στα Σεπόλια ενός επίσης σεσημασμένου αλβανού.

Οι πρώτες μαρτυρίες

Το Dnews, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου εκτελέστηκε ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης και κατέγραψε μια σημαντική μαρτυρία ενός κυρίου που εργάζεται στα 150 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.
«Λίγο πριν από τις εννέα άκουσα συνεχόμενους πυροβολισμού από πολυβόλο. Στην αρχή υπέθεσα ότι είναι πυροτεχνήματα, ότι κάνουν δοκιμές από την διπλανή πισίνα που αναλαμβάνει εκδηλώσεις. Το θύμα δεν το γνώριζα. Δεν μένω εδώ. Εργάζομαι εδώ.»

{https://youtu.be/CqvyJMaJ-Hs}

Άλλος μάρτυρας ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει στοιχεία του ή χαρακτηριστικά του προσώπου του τόνισε μεταξύ άλλων ότι άκουσε δύο «σετ» πυροβολισμών με τέσσερις πέντε πυροβολισμούς το καθένα.

{https://youtu.be/ybJAZZgZLIk}

Keywords
Τυχαία Θέματα